Se lucrează la Protecția Consumatorilor. Când puteți depune reclamații

Când se pot depune reclamații online la Protecția Consumatorilor

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) face demersuri permanente pentru îmbunătățirea modalităților de comunicare cu publicul larg, folosind toate pârghiile pe care le are la îndemână pentru a fi cât mai aproape de consumator și de nevoile sale.

Astfel, în prezent se derulează o operațiune importantă de dezvoltare și modernizare a sistemului de depunere a reclamațiilor online către structurile teritoriale ale ANPC.

În acest context, începând de la data 6.04.2022, ora 0.00, până la finalizarea acestor lucrări, formularul de reclamații online, disponibil pe site-ul www.anpc.gov.ro, va putea fi utilizat de consumatori după următorul program: de luni-vineri, între orele 8.00-16.30.

Măsura este necesară pentru ca lucrările începute să se poată derula într-un termen optim și să se poată realiza testările necesare platformei online, care să permită funcționarea ei în parametrii prevăzuți.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai rău ca-n filmele de groază. O fată de 13 ani ar fi ucis cu sânge rece două femei, mamă și fiică. Le-a tăiat gâtul

lun apr. 4 , 2022
O fată de 13 ani ar fi principalul suspect în cazul dublei crime Botoşani, fata fiind preluată de autorităţi şi internată într-un centru al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, scrie Știri Botoșani. Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără suflare, cu gâturile tăiate, în propria […]

V-ar putea interesa și: