Se mai asfaltează o bucățică din bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Continuă lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între Trocadero și Casa de Cultură.   

Echipele societății contractate pentru modernizarea și reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu reiau mâine, de la primele ore ale dimineții, așternerea covorului asfaltic între Trocadero și Casa de Cultură. Lucrările se vor derula treptat, astfel că vor fi impuse restricții de trafic pe câte un sens, pe o lungime de 500 de metri.

Marți dimineață se va lucra pe tronsonul cuprins între Trocadero și strada Nicolae Iorga, pe partea stângă. Pentru desfășurarea lucrărilor în condiții de siguranță se va restricționa accesul pe strada Nicolae Iorga.  


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Se mai asfaltează o bucățică din bulevardul Alexandru Lăpușneanu

  1. Probabil ca azi 1 septembrie se va asfalta si banda nr.3 din cei 360 m ( din apropierea intersectiei cu Portitei, pana in aprpiere de N.Iorga). Deci, o jumatate de bulevard, 360 metri, in 4 zile, traseu liniar, fara probleme deosebite. Dar urmeaza ( cand oare, care ar fi prioritatile) intersectiile de la Portitei si Casa de Cultura. Acestea vor fi devarate provocari pentru constructor! Cu utilajele cu care lucreaza acum va dura toata luna septembrie, fara sa iau in calcul si asfaltarea intre Saguna si I.G. Duca. Oricum, sper sa avem o luna septembrie fara ploi in Constanta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se vor verifica instalațiile de depozitare și comercializare a carburanților, inclusiv GPL, din toată România

lun aug. 28 , 2023
Premierul României, Marcel Ciolacu, a dispus astăzi, 28 august, începerea unui control la nivel național cu privire la îndeplinirea condițiilor de autorizare, funcționare și exploatare a tuturor instalațiilor de depozitare și comercializare a carburanților, inclusiv GPL. Decizia vine ca urmare a tragediei petrecute acum două zile la Crevedia și are […]

V-ar putea interesa și: