Se mai decopertează o stradă din municipiul Constanța, trafic restricționat

Primăria Constanța a anunțat că au început lucrările de reabilitare a carosabilului pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu.

Echipele Confort Urban intervin pe 20 mai cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, tronsonul cuprins între strada Poporului și strada Ciocârliei. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restrictionat total, până la ora 16:00.

Miercuri, 31 mai, va continua procesul de decopertare a carosabilului și vor fi instituite aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

7 comentarii la “Se mai decopertează o stradă din municipiul Constanța, trafic restricționat

 1. De asfaltat p*** sa decopertat de un an,nesimtitii au luat repede banii si acum sta lumea sa-si rupa masiniile

  1. Ăștia se pricep numai la decopertat. La asfaltare nu au suficiente cunoștințe și competențe. Vai de noi. Un drum de 15 min îl faci acum în 30 de minute în cel mai bun caz, dar se poate ajunge chiar și la o oră mai ales în orele de vârf.

   1. Dar pe Eliberării și pe Caragiale , când se decoper-asfal-tează?…că mergem ca pe valurile mării…

 2. aude prin targ ca su luat 15% din valoarea lucrarilor numai cu decopertarea si cum foamea este mare au decopertat cu doi ani inainte.
  Vrajala cu trotuarele nu tine, daca aveau nevoie, decopertau 50cm, pe margine.
  Sau, nu i-o fi dus capul??
  Orcum, sa vina DNA-ul ca nu se mai poate. Si alegeri anticipate sa-ii schimbam pe toti, de la portar, la primar!

 3. Sunt strazi decopertate peste tot. Alei pietonale sparte si lasate asa. Unele zone sunt „in lucru” de peste doi ani de zile. Tot traficul este ingreunat, in tot orasul. Fara nici o exagerare: in TOT orasul. Si vine si sezonul turistic. O sa paralizeze absolut tot. Nu mai voteaza absolut nimeni cu primarul asta!

 4. Sa va draq pe toti de panarame a ti facut orasul ca in UK trebuia sa lasati as a si gata sa vina unul capabil sa faca cu simt de raspundere a ti inceput tot si nu a.ti terminat nimic daca asa faceti si femei le .o trageti si nu le terminati mai bine aruncati.va dupa bloc retardatilor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Grefierii încep protestele, nemulțumiți că s-ar putea pensiona la 65 de ani

mar mai 30 , 2023
Având în vedere postarea de pe pagina de Facebook a prim-ministrului Nicolae Ionel Ciucă privind modificările pe care coaliția de guvernare dorește să le adopte cu privire la pensiile de serviciu, Sindicatul Național al Grefei Judiciare DICASTERIAL a transmis un comunicat de presă în care anunță măsuri de protest. Vă […]

V-ar putea interesa și: