Se moare și de gripă obișnuită. S-au înregistrat primele două cazuri din acest sezon

gripa deces

Institutul Naţional de Sănătate Publică a anunțat, luni, primele două decese confirmate cu virusul gripal, în sezonul 2021 – 2022. Este vorba despre o femeie de 78 de ani din Olt şi un bărbat de 58 de ani din Timiş. Niciunul dintre cei doi pacienţi nu era vaccinat împotriva gripei.

Bărbatul aveea condiţii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal. El a fost confirmat cu virus gripal tip A, subtip H3, iar decesul a survenit în 14.04.2022.  

Femeai nu avea condiţii medicale preexistente cunoscute şi nevaccinată anti-gripal. Femeia a fost confirmată cu virus gripal tip A, subtip H3, iar duminică a decedat.  

Potrivit autorităţilor, acestea sunt primele două decese confirmate cu virusul gripal, în sezonul 2021 – 2022. 

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Se moare și de gripă obișnuită. S-au înregistrat primele două cazuri din acest sezon

  1. La ECDC vad ca Romania a raportat pana acum 4 cazuri de gripa in ultimul an si 1 caz de gripa in ultima luna. Din ala 1 (unu) caz de gripa, au murit oficial 2 (doi). Ceausescu ne zambeste de pe lumea cealalta – Iar am depasit cota la hectar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cele 17 blocuri din Constanța care ar putea fi reabilitate energetic prin PNRR

Mon Apr 18 , 2022
Consilierii municipali din Constanța sunt convocați într-o ședință extraordinară, online, nu fizic, pentru a vota mai multe proiecte de hotărâre. Printre ele se numără și aprobarea depunerii proiectelor pentru creșterea eficienței energetice a câtorva blocuri din municipiul Constanța, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. Pe lista de propuneri […]
bloc lapusneanu