Se modifică data avanpremierei „A douăsprezecea noapte”

În această perioadă, la Teatrul de Stat Constanța se desfășoară repetițiile pentru următoarea premieră, „A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare, regia Andrei Șerban, și au fost puse în vânzare și epuizate biletele pentru cele trei avanpremiere și pentru cele două premiere programate la sfârșitul lunii februarie.

Din păcate, unul dintre actorii din distribuție a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Actorul a suportat foarte bine intervenția și este în convalescență.

Pentru ca producția spectacolului să continue în graficul stabilit, regizorul Andrei Șerban a decis distribuirea a încă unui actor pe rol, care va juca în reprezentațiile din februarie, dar și în cele ulterioare, alternativ cu actorul distribuit inițial.

Cel care se va alătura echipei spectacolului este Emilian Oprea, actor important al Teatrului Național București, cunoscut publicului larg mai ales pentru numeroasele sale apariții în filme și seriale de mare succes („De ce eu?”, „Libertate”, „Vlad”, „Groapa” etc.).

Programul anterior stabilit al actorului Emilian Oprea nu îi permite să joace la Constanța în data de 25 februarie, ceea ce a determinat mutarea avanpremierei „A douăsprezecea noapte” de duminică, 25 februarie, ora 19:00, pentru luni, 26 februarie, la aceeași oră. Toate celelalte reprezentații rămân la datele anunțate.

Biletele din data de 25 februarie rămân valabile pentru data de 26 februarie, iar spectatorii care nu își pot modifica programul pentru a ajunge la teatru luni în loc de duminică își pot recupera contravaloarea biletelor pe aceeași cale prin care le-au achiziționat, de la agenție, respectiv online, prin Mystage.ro. Cei care doresc să renunțe la biletele achiziționate sunt rugați să facă acest lucru până cel mai târziu miercuri 14 februarie.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Card și apartament de protocol. Zagon de la Drumuri Județene spune că acuzațiile sunt „nefondate și neadevărate”

vin feb. 9 , 2024
Răzvan Gabriel Zagon, director general al Drumuri Județene Constanța SA, a fost acuzat că folosește un card de protocol și un apartament de protocol din banii societății. Acuzațiile au fost aduse de consilierul județean PSD Nicoleta Bercaru. Zagon a răspuns, printr-un comunicat de presă, spunând că sunt „nefondate și neadevărate”. […]

V-ar putea interesa și: