Se modifică programul de funcționare la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

delfinariu

Incepand cu data de 01 octombrie 2017 programul de lucru al sectiilor ACVARIU, DELFINARIU, PLANETARIU, MICROREZERVATIE si PASARI EXOTICE va fi urmatorul:

Luni – duminica intre orele 08:00 – 16:00

Demonstratii Delfinariu: orele 11:00 si 15:00
Demonstratii Planetariu: orele 10:15, 11:45, 13:00, 14:15

Programul de vizitare al sectiilor

Luni – duminica intre orele 09:00 – 16:00


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Creșteri impresionante ale numărului de vizitatori la Delfinariu, Microrezervație și Acvariu

joi sept. 28 , 2017
Numărul de spectatori la Delfinariu și Acvariu a cunoscut o creștere impresionantă. Potrivit datelor furnizare de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, numărul vizitatorilor este cu 136% mai mare, la Delfinariu, cu 123 % mai mare, comparativ cu anul trecut, la Microrezervație, și cu 112% mai mare, la […]
delfinariu

V-ar putea interesa și: