Se modifică programul de vizită pentru pacienţii internați în Spitalul Județean Constanța

Având în vedere reducerea numărului de cazuri de gripă şi viroze repiratorii şi conform Ordinului nr. 3.670 /2022, conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa vine în sprijinul pacienţilor şi al aparţinătorilor prin extinderea programului de vizită la 4 ore/zi în timpul săptămânii şi 6 ore/zi, în weekend.   

Astfel, începând de mâine, 15 martie 2023, accesul vizitatorilor în Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa va fi permis de luni până vineri, între orele 13.00-15.00 şi 16.00 -18.00 iar în weekend, de la 12.00 la 18.00.

In secţia Anestezie Terapie Intensivă vizitatorii vor avea acces zilnic între orele 13.00-15.00, durata vizitei fiind de cel mult 10 minute. 

In celelalte secţii, durata vizitei este de maximum 30 de minute. 

In continuare, rugăm vizitatorii să respecte o serie de măsuri: 

– să poarte echipamentul de protecţie pus la dispoziţie gratuit de către conducerea SCJU ( se regăseşte la intrarea în fiecare secţie);

– să nu vină la vizită dacă prezintă semne clinice de infecţii acute;

– să respecte instrucțiunile personalului privind măsurile interne de prevenire a transmiterii infectiilor. 

Totodată este interzis accesul persoanelor care prezintă semne de infecţii respiratorii acute, a celor care sunt în stare de ebrietate sau au consumat substanţe halucinogene. 

Pentru a se evita supraaglomerarea saloanelor, vizitarea pacienţilor se face pe rând acolo unde sunt până la 3 paturi. In saloanele cu 4-6 paturi pot fi vizitaţi maximum doi pacienţi în acelaşi timp iar în saloanele cu mai mult de 6 paturi, pot intra la vizită cel mult 3 aparţinători. 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pe 16 martie se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța

mar mart. 14 , 2023
Pentru executarea lucrărilor de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei distribuție apă potabilă din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi – 16 martie 2023, în intervalul orar 08.00 – 18.00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone: Având în vedere […]

V-ar putea interesa și: