Se modifică trecerea de pietoni de la Școala Spectrum

Distribuie:

Echipele SC Confort Urban SRL continuă lucrările de amenajare a scuarului la  trecerea de pietoni situată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Școlii Gimnaziale „Spectrum”.

Stratul de covor asfaltic a fost decopertat în vederea turnării materialului bituminos în zona stației de autobuz și pe partea carosabilă.

În scurt timp va fi montat și refugiul protejat de garduri care le oferă astfel posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei si să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare.

confort urban scoala spectrum

Lucrări similare vor avea loc la trecerile de pietoni de pe marile bulevarde din oraș.

Sursă imagini: Primăria Constanța

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.