Se mută stația CT BUS din Gara CFR

CT BUS anunță publicul călător că, începând de astăzi, 19.05.2021, stația liniei 100 situată la intrarea principală în Gara CFR se mută provizoriu în stația liniilor 43C, 43M și 100C.

Devierea are loc din cauza lucrărilor efectuate de către S.C. RAJA S.A. în fața Gării.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O fetiță de 11 ani a fost înjunghiată de propria mamă

mie mai 19 , 2021
O fetiţă de 11 ani din Popeşti-Leordeni a fost înjunghiată de mama sa. Femeia a încercat apoi să se sinucidă. „În această dimineaţă, în jurul orelor 08:47, Inspectoratul de Poliţie al  Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că într-un imobil din oraşul Popeşti […]

V-ar putea interesa și: