Se oprește apa din punctul termic numărul 185 de pe strada Brizei din municipiul Constanța

apa avarie raja

RAJA S.A. sistează furnizarea apei potabile din punctul termic numărul 185, de pe strada Brizei din municipiul Constanța, joi – 02 decembrie 2021 în intervalul orar 08.30 – 22.00, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a conductei de alimentare cu apă din subsolul blocului FD 3.

În acest timp, nu vor avea apă la robinete consumatorii blocurilor FD 3, FD 7, FD 9, precum și cei arondați punctului termic 185 din cartierul Poarta 6.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de lipsa apei să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic, în intervalul în care va fi întreruptă furnizarea apei.”, spun cei de la RAJA.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Reguli pentru parada de 1 Decembrie. Certificatul verde nu este obligatoriu

Tue Nov 30 , 2021
Miercuri, 01 decembrie a.c., începând cu ora 11.00, în fața Parcului Tineretului din zona Casei de Cultură din municipiul Constanța se va organiza ceremonia militară dedicată Zilei Naționale a României. Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Tomis” Constanța va asigura măsurile de ordine publică pentru desfășurarea ceremoniei cu respectarea cadrului legal în […]