Se oprește apa în cartierul Coiciu din Constanța

raja apa avarie

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Poporului, din municipiul Constanța, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți, 19 noiembrie 2019, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Poporului – Izvor – Biruinței – Rândunelelor – Dumitru Marinescu – Ion Roată – Poporului.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, au precizat reprezentanții societății.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Confort Urban lucrează pe bulevardul Mamaia din Constanța

Fri Nov 15 , 2019
Primăria Municipiului Constanța continuă procesul de reabilitare a bulevardului Mamaia, porțiunea cuprinsă între străzile I.Gh. Duca și Mihai Viteazul. Echipele SC Confort Urban SRL lucrează la refacerea trotuarelor cu pavele și borduri moderne. De asemenea, se intervine și în zona de spațiu verde de pe marginea trotuarelor și din scuarurile […]