Se oprește apa în cartierul Compozitori din municipiul Constanța!

raja

În vederea executării lucrărilor de sectorizare prin montarea unor vane de legătură la nivelul rețelei de alimentare cu apă, în cartierul Baba Novac – Lidl din municipiul Constanța, echipele RAJA vor sista furnizarea apei potabile de joi – 23 iunie 2022, ora 22.30 – până vineri – 24 iunie 2022 ora 03.30.

Vor fi afectați consumatorii din cartierul Compozitori.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au declarat cei de la RAJA.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Termenul până la care voucherele de vacanță emise în anii precedenți mai pot fi utilizate pentru rezervări

Wed Jun 22 , 2022
Voucherele de vacanță emise în anii precedenți mai pot fi utilizate pentru rezervări până la 30 iunie 2022. OUG 131/2021, apărută la sfârșitul anului trecut, prevede că „perioada de valabilitate a voucherelor de vacanță emise în perioada 1 ianuarie 2019 – 31 decembrie 2020, indiferent de suport, se prelungește până […]
vouchere vacanta