Se oprește apa în cartierul Palas din municipiul Constanța

raja

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Mihu Copilu din municipiul Constanța, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile luni, 19 martie 2018, în intervalul orar 12,00-17,00. 

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Palas, perimetrul delimitat de străzile: I.C. Brătianu – Bucegi – Bradului – Palas – I.C. Brătianu.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilorși reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Interlopii din Constanța joacă barbut pe 200.000 de euro

Fri Mar 16 , 2018
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 15 martie 2018, a mai multor inculpați. Printre faptele de care sunt acuzați se numără și falsificarea unui joc de barbut, suma […]