Se oprește apa în cartierul Palazu Mare

raja intrerupere apa

În vederea executării unor lucrări de sectorizare la nivelul sistemului de alimentare cu apă, RAJA S.A. sistează furnizarea apei potabile către consumatorii din cartierul Palazu Mare, de miercuri – 15 decembrie 2021, ora 22.00, până joi – 16 decembrie 2021, ora 06.00.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de lipsa apei să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum și uz casnic, în intervalul în care va fi întreruptă furnizarea apei. Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.”, au declarat reprezentanții RAJA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

UMC implementează proiectul „Un viitor mai sigur pentru studenți”

Mon Dec 13 , 2021
Miercuri, 15 decembrie 2021, ora 11.00, la Sala 710, Universitatea Maritimă din Constanța organizează o conferință de presă aferentă proiectului „Un viitor mai sigur pentru studenți”, pe care îl implementează. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 6: Educație și competențe, Obiectiv […]
Universitatea Maritimă din Constanța