Se oprește apa în centrul Constanței

robinet

Pentru realizarea unor lucrări de înlocuire a unui segment din conducta de alimentare cu apă de pe B-dul Mamaia din municipiul Constanța, dar și pentru montarea unei vane pentru sectorizarea sistemului din zonă, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 24 februarie 2016, în intervalul 10,00 – 14,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de b-dul Mamaia – str. Turda – str. Unirii – str. Ciprian Porumbescu – str. Pescarilor – str. Prelungirea Unirii – b-dul Mamaia, precum și abonații alimentați prin punctele termice numerele 22, 29, 30, 33 și 35.

Consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Mamaia – Ciprian Porumbescu – Chiliei – Crișana – Mamaia vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

TELVERDE la ANR

lun feb. 22 , 2016
Autoritatea Navală Română pune la dispoziția persoanelor interesate, începând de astăzi, serviciul TELVERDE. Numărul alocat acestui serviciu este 0800 500 100, care poate fi apelat gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, 24 de ore din 24. Având în vedere că asigurarea siguranței navigației este principalul obiectiv de […]

V-ar putea interesa și: