Se oprește apa în centrul stațiunii Mamaia

În vederea executării lucrărilor de deviere a unui tronson din conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 400 mm, de pe bulevardul Mamaia (zona Hotel Doina din stațiunea Mamaia), RAJA S.A. va sista furnizarea apei potabile, joi, 03 iunie 2021, în intervalul orar 09.00 – 19.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona delimitată de hotelurile Doina și Scapino, iar în celelalte zone din stațiunea Mamaia se va înregistra presiune scăzută și lipsa totală a apei la etajele superioare ale imobilelor.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au precizat reprezentanții RAJA.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Mon May 31 , 2021
Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări de tip cod portocaliu în zona costieră a județului Constanța, cu ploi abundente și cantități de apă ce vor depăși 50…70 l/mp, și cod galben pentru restul Dobrogei, cu  averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale […]
raja