Se oprește apa în Culmea, Oituz și în zona Aeroportului Mihail Kogălniceanu

În vederea executării operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din orașul Ovidiu, RAJA S.A. sistează furnizarea apei potabile, marți – 22 martie 2022.

Astfel, în intervalul orar 08.00 – 17.00, vor fi afectați de lipsa apei Societatea Avicola, Baza militară și  Aeroportul Internațional din Mihail Kogălniceanu, dar și consumatorii din localitățile Culmea, Oituz și cartierul Ceres.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

RAJA SA
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Pericol de mine în Marea Neagră. Forțele Navale Române fac verificări

Mon Mar 21 , 2022
Direcţia Hidrografică Maritimă a transmis, într-un document intern, informaţia că există un pericol de mine în zona de nord-vest a Mării Negre. Atenţionarea se găseşte într-un document al instituţiei. În urmă cu o zi, şi Guvernul Bulgariei a transmis că ia măsurile necesare, în urma informaţiilor conform cărora o serie […]
PUITOR DE MINE 274