Se oprește apa în localitatea Băneasa

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere și de igienizare arezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile de la nivelul stației de pompare Băneasa, RAJA SA va sista furnizarea de apă potabilă, vineri – 30august 2019, în intervalul orar 08,00 – 12,00.

În acest timp nu vor avea apă potabilă la robinete toți consumatorii din localitatea Băneasa.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarealucrărilor și reluarea furnizării apei în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţiconsumatorii afectați să îşi asigure rezerva minimă de apă, pentru consum şi uzcasnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au precizat reprezentanții societății.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Petrecerea cu baloane”, distracția copilăriei la Eforie Aqua Park

joi aug. 29 , 2019
Adulți sau copii, toată lumea iubește baloanele. Un motiv în plus să participați duminică, 1 septembrie, la „Petrecerea cu baloane”, organizată de Eforie Aqua Park. Da, ați citit bine! Va fi un regal al baloanelor: mici, mari, cu heliu, modelabile, din săpun, din latex sau plutitoare pe apă, de toate […]

V-ar putea interesa și: