Se oprește apa în localitatea Comana din Constanța

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor care alimentează cu energie electrică Stația de pompare apă potabilă din localitatea Comana, județul Constanța, reprezentanții furnizorului de energie vor întrerupe curentul luni – 08 august 2022, în intervalul de timp 09.00 – 17.00.

În această situație, Stația de pompare nu va putea funcționa, motiv pentru care abonații din comuna Comana nu vor avea apă la robinete în perioada desfășurării lucrărilor.

„Ne cerem scuze tuturor consumatorilor, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor începe manevrele pentru furnizarea apei în localitate. Totodată, rugăm consumatorii afectați de aceste lucrări să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum și uz casnic în perioada întreruperii furnizării apei.”, spun cei de la RAJA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ana, Daniela și Alexandru își vor face majoratul pe lumea cealaltă. Cel din cauza căruia au murit a scăpat cu viață

Sun Aug 7 , 2022
Alexandru, Ana și Daniela nu împliniseră 18 ani. Acum își vor face majoratul în ceruri. Cel din cauza căruia au murit a scăpat cu viață. Și-au găsit sfârșitul într-un accident teribil rutier în Cobadin. Ana și Daniela aveau 13, respectiv 16 ani. Au murit pe loc. Alexandru, care se afla […]