Se oprește apa în localitatea Țepeș Vodă

RAJA S.A. Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile, miercuri – 30 iunie 2021, în intervalul orar 08.00 – 16.00, în localitatea Țepeș Vodă din Județul Constanța, pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului de înmagazinare apă potabilă.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, spun reprezentanții RAJA.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FC Farul scoate la vânzare abonamente pentru sezonul 2021/2022

Mon Jun 28 , 2021
Începând de marți, 29 iunie 2021, susținătorii echipei de fotbal FC Farul își pot rezerva abonamente pentru sezonul competițional 2021/2022. Acestea vor fi valabile pentru partidele din Liga 1 care se vor disputa pe stadionul „Central” din Ovidiu. Toate rezervările, în limita locurilor disponibile, se vor face în intervalul orar […]
Susținătorii Farului își pot rezerva abonamente pentru noul sezon !