Se oprește apa în localitățile Biruința și Topraisar

raja apa avarie

Echipele RAJA S.A. vor realiza miercuri – 16 februarie 2022, lucrări de racordare a conductei nou executate, cu diametrul de 110 mm, la sistemul de alimentare cu apă existent, de la intersecția străzilor Fulgerului/Semănătorului și Narciselor/Primăverii din localitatea Biruința, județul Constanța.

Investiția face parte din Contractul CL10 – Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare, stație nouă de pompare apă și conducte aferente, din localitatea Techirghiol și reabilitarea și extinderea rețelei de distribuție din localitatea Biruința, județul Constanța, în valoare totală de aproximativ 40 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Astfel, miercuri, 16 februarie 2022, în intervalul orar 09.00 – 19.00, se va sista furnizarea alimentării cu apă în localitățile Biruința și Topraisar.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

RAJA SA

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Constanței îl acuză pe Arhiepiscopul Tomisului de tendențiozitate și îl invită să desființeze biserica ridicată ilegal pe trotuar

lun feb. 14 , 2022
Primarul Constanței, Vergil Chițac, i-a transmis o scrisoare deschisă lui ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, pe care îl acuză de tendențiozitate și îl invită să desființeze biserica ridicată ilegal pe trotuar. Iată conținutul acesteia. Stimate domnule Teodosie Petrescu, Arhiepiscop al Tomisului, Au trecut 10 ani de la construirea ilegală și fără […]
Primarul Constanței îl acuză pe Arhiepiscopul Tomisului de tendențiozitate și îl invită să desființeze biserica ridicată ilegal pe trotuar

V-ar putea interesa și: