Se oprește apa în localitățile Dumbrăveni, Olteni și Furnica

localitatea furnica

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervoarelor de înmagazinare apă potabilă de la nivelul stațiilor de pompare din localitățile Dumbrăveni, Furnica și Olteni, RAJA SA Constanţa întrerupe furnizarea apei potabile vineri, 02 aprilie 2021, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Vor fi afectați toți consumatorii din localitațile Dumbrăveni, Furnica și Olteni. 

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au precizat reprezentanții RAJA.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

6156 cazuri noi de coronavirus

Wed Mar 31 , 2021
Până astăzi, 31 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 952.803 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  850.672 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS […]
coronavirus (3)