Se oprește apa în localitățile Năvodari, Corbu și Lumina

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Rândunelelor din orașul Năvodari, RAJA SA sistează furnizarea apei potabile marți – 28 iunie 2022, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din orașul Năvodari (inclusiv cartierul Peninsula și zona Industrială), dar și cei din localitățile Corbu și Lumina.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au anunțat reprezentanții RAJA.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Rezultatele la Bacalaureat. Numai 3 medii de 10 la nivelul județului Constanța

Mon Jun 27 , 2022
Ministerul Educației a publicat astăzi, 27 iunie, pe site-ul dedicat, rezultatele obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2022. Rezultatele au fost afișate atât pe pagina web menționată anterior, cât și în centrele de examen, prin anonimizarea numelui și a prenumelui […]
bacalaureat