Se oprește apa în localitățile Năvodari și Corbu

Marți  – 21 iunie 2022, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile în vederea executării lucrărilor de înlocuire a unei părți componente pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe strada Constanței din orașul Năvodari.

Astfel, în intervalul orar 08.00 – 20.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Năvodari și Corbu, precum și cei din zonele Peninsula și Industrială Năvodari.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au precizat reprezentanții RAJA.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Încă un copac a căzut pe o mașină, deși nu a fost furtună

lun iun. 20 , 2022
Încă un copac a căzut pe o mașină și a distrus-o, în Constanța, deși nu a fost furtună. S-a întâmplat luni, 20 iunie, pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, din centrul orașului. După cum se vede în imagini, autoturismul a fost avariat serios. Proprietarul a anunțat primăria, dar spune că la […]

V-ar putea interesa și: