Se oprește apa în mai multe cartiere din Constanța

RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile de la nivelul Stației de Pompare Caragea Dermen, de miercuri – 02 februarie 2022, ora 22.00, până joi – 03 februarie 2022, ora 15.00, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de aducțiune de la intersecția bd. Tomis cu Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • cartierele Tomis Plus, Boreal, Maurer Residence, Magenta, Green Ville, Sigma Residence;
  • cartierele Tomis I și Tomis II;
  • Universitate, Piața Chiliei, Stadion Gheorghe Hagi, Tăbăcărie – Delfinariu;
  • Zona Comercială Nord (Dedeman, Carrefour, Selgros);
  • Constanța Centru;
  • Piața Ovidiu – Peninsulă.

Se va furniza apă cu presiune redusă în cartierele Faleză Nord și Balada (zona Casa de Cultură) și pe Aleea Garofiței.

Pe lângă complexitatea lucrărilor de reparații, intervalul de sistare a alimentării cu apă este determinat și de lungimea instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului de apă, timpul necesar pentru golirea și umplerea rețelei de distribuție din zona afectată fiind de aproximativ 6 ore. Prin urmare, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

RAJA
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Record de portări într-un singur an: peste 1,1 milioane

Wed Jan 26 , 2022
In anul 2021 s-a inregistrat un numar record de portari, de la lansarea, in 2008, a serviciului de portabilitate. In acest an, 1.105.771 de numere de telefon si-au schimbat operatorul, dar nu si utilizatorul. Dintre acestea, 1.050.900 (95%) sunt numere de telefonie mobila si 54.871 numere de telefonie fixa. Media […]
telefon covid