Se oprește apa în mai multe zone din municipiul Medgidia

raja apa avarie

RAJA S.A. va sista furnizarea apei potabile, marți, 11 mai 2021, în intervalul orar 08.00 – 17.00, în vederea executării unor lucrări de întreținere la nivelul instalației de alimentare cu apă potabilă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Podgoriilor (zona Stadion) din municipiul Medgidia.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Catanga și Berărie, blocurile VS, cei din zonele Hidrofor, Ostrov, Poștă, dar și Spitalul Municipal Medgidia.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, spun reprezentanții RAJA.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polaris M Holding Constanța angajează șoferi

Fri May 7 , 2021
Polaris M Holding CONSTANȚA angajează șoferi. Sunt disponibile două posturi pentru Departamentul „Colectare selectivă și valorificare deșeuri reciclabile”. Condiții: permis de conducere categoria B. Relații la telefon: 0723 372 163 Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.
polaris-soferi