Se oprește apa în Mihail Kogălniceanu

rahja

Pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitatea Mihail Kogălniceanu, cu diametrul de 400 mm, nou montată la stația de pompare din localitate, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile începând de marți, 14 iulie 2015, ora 23,00 și până miercuri, 15 iulie 2015, ora 11,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Mihail Kogălniceanu.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Extindere si reabilitare retea apa, rezervor nou, extindere retea canalizare si statie de pompare noua ape uzate – localitatea Mihail Kogalniceanu”, în valoare de 23,75 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 6,8 milioane lei. În cadrul acestui proiect, conducta de aducțiune a fost înlocuită pe o lungime de 14,5 km, rețelele de apă au fost exstinse și reabilitate pe o lungime de 15,35 km, iar rețelele de canal au fost extinse pe 14,17 km. Totodată, în cadrul proiectului se realizează și o stație nouă de pompare, dar și reabilitarea celor două rezervoare centrale de tratare a apei.

 

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

GALERIE FOTO. Croaziere din portul Constanța. Mic ghid de călătorie

Sun Jul 12 , 2015
Până acum câțiva ani, să pleci într-o croazieră era un vis, dacă nu aveai conturile pline. Lucrurile nu s-au schimbat foarte mult, dar de trei ani este ceva mai simplu și mai ieftin, pentru că o puteți face din portul Constanța. Mai e ceva. Anii trecuți rutele nu erau cele […]