Se oprește apa în Neptun și Olimp

Astăzi, 09 mai 2023, la nivelul rezervorului 2×10.000 aferent Stației de Tratare și Pompare Tatlageac din orașul Mangalia s-a înregistrat o avarie pe conducta de refulare.

Pentru remedierea situației, în intervalul orar 10.00 – 19.00, se sistează alimentarea cu apă în localitățile Olimp și Neptun din județul Constanța. 

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au spus reprezentanții RAJA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Și-a comandat un pistol și o pușcă din străinătate

mar mai 9 , 2023
La data de 8 mai ac., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat un bărbat, de 34 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Astfel, la data de 8 mai a.c., în jurul orei 11.50, acesta a fost depistat în flagrant, […]

V-ar putea interesa și: