Se oprește apa în orașul Techirghiol

raja apa avarie

Vineri, 10 decembrie 2021, în intervalul orar 09.30 – 18.00, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei către toți consumatorii din orașul Techirghiol, județul Constanța, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a unor conducte de distribuție apă potabilă.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL 10 – Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare, stație nouă de pompare apă și conducte aferente din localitatea Techirghiol și reabilitarea și extinderea rețelei de distribuție din localitatea Biruința, județul Constanța, în valoare totală de aproximativ 40 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.”, au declarat reprezentanții RAJA.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Polițiștii de la Rutieră nu mai dau amenzi nici dacă te prind conducând ca nebunul

mar dec. 7 , 2021
Sindicatul polițiștilor a anunțat că, în luna decembrie, va protesta într-un mod relativ inedit. Ies la muncă, dar nu mai aplică amenzi, ci nu mai avertismente. Se întâmplă așa și în județul Constanța, chiar în cazul unor nereguli destul de grave, cum ar fi depășirea cu mulți kilometri a vitezei […]
politist

V-ar putea interesa și: