Se oprește apa în stațiunea Saturn pe 22 mai

În vederea executării lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă din stațiunea Saturn (municipiul Mangalia), se va întrerupe furnizarea apei potabile timp de 12 ore, începând de joi seara, 23 mai 2024 – ora 22.00, până vineri dimineața, 24 mai 2024 – ora 10.00.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din stațiunea Saturn.

Investiția face parte din Contractul de Lucrări – CL17 „Rețele apă și canalizare Mangalia Nord și Stațiuni”, în valoare de aproximativ 29 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

 Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

 Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.”, au declarat reprezentanții RAJA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Stațiunea Mamaia, cea mai bună stațiune de pe litoral. Premiu special la Gala Destinația Anului 2024

mie mai 22 , 2024
Excelență, eleganță, rafinament și multă creativitate în industria turismului românesc. Sunt cele patru ingrediente care au stat la baza Galei Destinația Anului 2024. Stațiunea Mamaia a luat premiu special pentru cea mai bună stațiune de pe litoral, distincție care a fost oferită de Mihai Barsan, Președintele Consiliului de Brand Turistic […]

V-ar putea interesa și: