Se oprește apa în Techirghiol

RAJA SIGLA RESIZE (4)

Pentru executarea lucrărilor de racordare a conductelor principale de alimentare cu apă din localitatea Techighiol, la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile timp de 8 ore, începând de joi seara – 17 septembrie 2015, ora 22,00 și până vineri dimineața – 18 septembrie 2015, ora 06,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți abonații din localitatea Techirghiol.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări „Reabilitare și extindere rețea de apă, rezervor nou, extindere și reabilitare rețea canalizare și reabilitare stație de pompare ape uzate în localitatea Techirghiol”, în valoare de 14,16 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 4,05 milioane lei. În cadrul acestui proiect, conducta de aducțiune ce asigură alimentarea cu apă a localității a fost reabilitată pe o lungime de 6 kilometri, iar rețelele de alimentare au fost extinse cu 3,4 km. Mai mult, în cadrul Complexului de Pompare Techirghiol se construiește un rezervor nou de înmagazinare apă, cu un volum de 1.500 metri cubi, ce va asigura apa potabilă abonaților din oraș și în cazul apariției unor avarii, ce implică întreruperea furnizării apei potabile pe conducta principală de alimentare a localității. Pe parte de canalizare, sistemele vor fi extinse sau reabilitate pe o lungime de aproape 6 km.

”Ne cerem scuze față de abonații afectați de aceste opriri de apă și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorilor care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au precizat reprezentanții societății.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

VIDEO. Un elicopter militar a zburat la mică distanță deasupra caselor

Tue Sep 15 , 2015
Un elicopter militar a efectuat, în această dimineață, mai multe zboruri la joasă altitudine, în cartierul Inel II. De ce puțin două ori, acesta fie a aterizat, undeva în zona intersecției dintre strada Soveja și strada Eliberării, fie s-a apropiat foarte mult de pământ. Imaginile trimise de cititorii ct100.ro surprind unul […]