Se oprește apa în unele zone din Constanța, Năvodari, Ovidiu, Poiana și în Lumina și Corbu

raja-lucrari-conducta

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la Stația de pompare Cota 20 Ovidiu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, pe conducta magistrală de 1.000 mm, ce pleacă de la stația de pompare și tratare Palas, timp de 15 ore, începând de miercuri seara – 16 noiembrie 2016, ora 21,00, până joi – 17 noiembrie 2016, ora 12,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din:

  • Zona Real de pe b-dul Aurel Vlaicu din Constanța;
  • Zona Târgului de legume si fructe de pe varianta înspre localitatea Poiana;
  • Cartierul Tineretului din orașul Ovidiu;
  • Localitățile Lumina și Corbu;
  • Orașul Năvodari, mai puțin zona de est a localității;
  • Zona Industrială Midia.

Pe perioada executării lucrărilor, SC RAJA SA va efectua manevrele de vane necesare pentru a asigura alimentarea cu apă la o parte din abonații din orașul Năvodari, prin conducta de siguranță de 600 mm. Astfel, se va realiza furnizarea apei potabile cu presiuni scăzute pentru abonații din partea de est a orașului, străzile: Recoltei, Liniștii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei și Eternității.

Pe lângă lucrările de înlocuire a tronsonului din conducta magistrală, pentru sectorizarea sistemului din zonă, echipele de intervenție vor monta si doua vane principale.

”Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Candidații PNL s-au întâlnit cu mii de alegători din județul Constanța. GALERIE FOTO

lun nov. 14 , 2016
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a demarat în forță, la finele săptămânii trecute, campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Prima zi a campaniei a debutat cu deplasarea în localitățile Cernavodă și Topalu, acolo unde candidații PNL Constanța pentru Camera Deputaților și Senat, Ana Marcu și Lucia Varga, […]

V-ar putea interesa și: