Se oprește apa în zona Compozitori din Constanța

În vederea executării lucrărilor de sectorizare la nivelul rețelei de alimentare cu apă, în zona Compozitori din municipiul Constanța, echipele RAJA vor sista furnizarea apei potabile în noaptea de miercuri spre joi, 04 august 2022, în intervalul orar 00.00 – 05.00.

Vor fi afectați consumatorii din cartierul Compozitori și blocurile BN.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au declarat reprezentanții RAJA.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un șofer conducea beat la 8 dimineață. A fost implicat într-un accident

Tue Aug 2 , 2022
Astăzi, în jurul orei 8.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Dezrobirii din municipiul Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 3 autoturisme, iar în urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale. „Conducătorii auto au […]