Se oprește apa în zona Faleză Nord din municipiul Constanța

Miercuri – 04 mai 2022, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile în vederea executării lucrărilor de montare a unei părți componente pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 140 mm, de pe strada Pescarilor (bl. FZ29) din municipiul Constanța.

Astfel, în intervalul orar 09.00 – 14.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Pescarilor – Lt. Gheorghe Economu – Unirii – bd. Mamaia – Pod Pescărie – Pescarilor, precum și cei arondați punctelor termice 37 și 38.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, spun cei de la RAJA.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Spitalul Județean de Urgență Constanța are de azi o secție de Obstetrică Ginecologie care arată ca în Occident FOTO VIDEO

Tue May 3 , 2022
Azi, 3 mai, a fost o zi în care sistemul sanitar din Constanța a primit o porțiune bună de speranță. O secție importantă a Spitalului Județean de Urgență a fost reabilitată, după ce nu mai fusese folosită din 2016. Șase ani de zile a fost părăsită. Lucrările au început în […]
spitalul judetean constanta