Se oprește apa în zona înaltă a municipiului Mangalia

Joi , 11 mai 2023, în intervalul orar 08.00 – 16.00, echipele RAJA vor executa lucrări periodice de întreținere a rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile din municipiul Mangalia.

Pentru realizarea acestor operațiuni, se va reduce presiunea pe rețea, fiind afectați de lipsa apei consumatorii din zona înaltă a orașului Mangalia, precum și cei de la etajele superioare ale imobilelor.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi în timp operativ. Totodată, rugăm consumatorii să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au precizat reprezentanții RAJA SA.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța

mie mai 10 , 2023
În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile astăzi, 10 mai 2023, în intervalul orar 10.00 – 14.00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii […]

V-ar putea interesa și: