Se oprește apa în zona Peninsulară din Constanța

Echipele RAJA execută lucrări de sectorizare la nivelul sistemului de alimentare cu apă în zona Peninsulară din municipiul Constanța. Prin urmare, se va sista furnizarea apei potabile din ziua de marți – 02 august 2022, ora 24.00 până miercuri – 03 august 2022, ora 07.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Mircea cel Bătrân – Aristide Karatzali – Marcus Aurelius – Vasile Canarache – Traian – bd. Tomis – bd. Ferdinand – Mircea cel Bătrân, cei din zona Peninsulară, Piața Ovidiu și Portul Tomis, precum și cei arondați punctelor termice 8, 12, 13, 14 și 15.   

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au precizat reprezentanții RAJA.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Transilvania Investments și THR Marea Neagră mizează pe un grad de ocupare de 70% pentru sezonul estival

Mon Aug 1 , 2022
Cu o primă lună de sezon estival peste media ultimilor ani, Transilvania Investments, acționarul principal la Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră SA (THR), estimează un grad de ocupare de 70% pentru vara 2022. Interesul crescut al turiștilor români pentru sudul litoralului și prețurile sub media practicată de piață susțin o […]