Se oprește apa în zona Tomis Nord-Campus din municipiul Constanța

raja

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, de miercuri – 09 martie, ora 22, până joi – 10 martie 2022, ora 07.00, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta magistrală de apă, cu diametrul de 800 mm, din incinta Sursei Cișmea 1C din mun. Constanța. 

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • perimetrul delimitat de străzile: bd. Tomis – bd. Aurel Vlaicu – bd. Alexandru Lăpușneanu – Soveja – bd. Tomis;
  • bd. Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de aleea Universității și bd. Tomis, cu străzile adiacente: Diamantului, Topazului, Smaraldului, Rubinului, Opalului, Perlei, Safirului, Agatului și Aleea Universității;
  •  punctele termice: 45, 120, 121, 122, 123, 138, 139, 140, 142, 145, 146 și 147.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, spun cei de la RAJA.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

START VOT pentru lucrările înscrise în concursul Apa este viață! Premii atractive așteaptă să ajungă la câștigători!

Mon Mar 7 , 2022
RAJA mulțumește tuturor participanților pentru lucrările pline de talent și de inspirație pe care le-au înscris în concursul de pictură și desen Apa este viață, respectând tema Importanța apei în viața noastră. „Începând de astăzi – 07 martie 2022, spunem START VOT! Anunțați-vă rudele, prietenii, cunoscuții să dea like lucrării […]
Afis-concurs-Apa-este-viata