Se oprește apa în zonele Centrală și Peninsulară din Constanța pe 4 aprilie

Piata Ovidiu
Piața Ovidiu

Echipele RAJA execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, în cadrul contractului – „Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețelele de distribuție apă și reabilitarea sistemului de alimentare cu apă” de la intersecția străzilor Sarmisegetuza cu Miron Costin, din municipiul Constanța”.

Astfel, joi – 04 aprilie 2024, în intervalul orar 08.00 – 18.00, se va sista furnizarea apei în zonele Centrală și Peninsulară, inclusiv Piața Ovidiu.

În același timp, se va furniza apă cu presiune scăzută în zonele:

  • perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari – Poporului – Mihai Viteazu – Nicolae Iorga – Ștefan Mihăileanu – Gheorghe Murea – I. Gh. Duca – Călărași – Ion Lahovari;
  • zona de blocuri de pe aleea Garofiței, între străzile I.L. Caragiale (Balada) și București, cu punctele termice aferente.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii din zonele menționate să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.”, au precizat reprezentanții RAJA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ANPC a găsit pui cu salmonella în magazine Lidl, Penny, Metro. Verificările continuă

lun apr. 1 , 2024
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) se află în plină campanie de verificare a tuturor produselor din carne de pui aflate la vânzare în magazinele din România. În urma acțiunilor de control desfășurate, în ceea ce privește carnea de pui clasică, comercializată în țară, au fost prelevate probe care au […]

V-ar putea interesa și: