Se oprește apa în mai multe cartiere din orașul Medgidia

raja

Pentru executarea lucrărilor de inlocuire a unui tronson din conducta principala de alimentare cu apa, cu diamtrul de 800 mm, de pe strada Progresului din municipiul Medgidia, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri – 01 noiembrie 2017, in intervalul orar 08,00 – 19,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din cartierele Rotunda și Ali baba, precum și cei de pe strada Siretului – zona Școlii nr.4.

„Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm consumatorii afectați de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Centrala termică pe gaze, cea mai bună soluție pentru încălzirea apartamentelor

lun oct. 30 , 2017
In casa se face tot mai frig, iar reteaua de termoficare are niste reguli care trebuie respectate, si anume ca, temperatura trebuie sa fie scazuta cel putin 4-5zile, dupa care incepe perioada de proba, iar apoi urmeaza sa dea drumul la caldura. Cei care au copii incep sa folosesca calorifere, […]
centrala termica

V-ar putea interesa și: