Se oprește apa pe mai multe străzi din localitățile Techirghiol și Eforie Nord

RAJA S.A. întrerupe furnizarea apei potabile miercuri – 30 iunie 2021, în intervalul orar 09.00 – 19.00, pentru devierea conductei de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 250 mm, de pe strada Eforiei din orașul Techirghiol.

Vor fi afectate de lipsa apei următoarele zone:

  • Techirghiol – străzile: Mărăști, Banatului, Munteniei, Moldovei, Transilvaniei, Oituz, Minerva, Eforiei și Eroilor;
  • Eforie Nord – străzile: Neptun, Saturn, Uranus și 23 August.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au transmis reprezentanții RAJA.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Inițiativă culturală lăudabilă la Teatrul de Stat Constanța

Mon Jun 28 , 2021
Luni, 28 iunie, de la ora 11:00, Teatrul de Stat Constanța (TSC) a organizat o conferință de presă a regizorului Gábor Tompa, președinte al Uniunii Teatrelor din Europa (UTE) din 2018, profesor la Departamentul de Teatru al Universității din California, San Diego, din 2007, și director general al Teatrului Maghiar […]
tsc