Se plantează 200 de copaci în fața Universității „Ovidius”

Se plantează 200 de copaci în fața Universității „Ovidius”

În fața Universității „Ovidius” din Constanța se vor planta, în luna martie, 200 de copaci.

În Constanța, orașul pline de betoane, se mai întâmplă și lucruri frumoase. La inițiativa Constanța Restart și a Universității Ovidius din Constanța, în data de 23 martie 2019 va demara ceea ce organizatorii numesc „cel mai frumos proiect de plantare de până acum”.

„Pe terenul in suprafață de 1,2 hectare situat in dreptul Corpului B al Univesrității Ovidius vom planta 200 de copaci (116 tei, 12 cedri, 20 mesteceni, 32 prunus pisardi, 20 thuya) conform proiectului realizat de dl. arh. peisagist Pamfil Mircea Stefan. De asemenea, copacii vor beneficia de sistem de irigat automatizat realizat de dl. Angelescu Gabriel. Toti copacii provin din pepiniere autorizate, au inaltimea de 2-4 metri, tulpina de min.10 cm diametru, coroana formată si vor veni cu rădăcina cu balot de pământ”, a anunțat avocatul Cătălin Filișan, omul care, la început aproape de unul singur, a început o campanie ambițioasă de plantat copaci în Constanța.

„Copacii au nevoie de oameni”

Cătălin Filișan

Proiectul va prinde viață prin efortul comun al mai multor oameni care iubesc Constanța: Coman George, Alexandru Bobe, Dorofte Dan, Daniel I. Stoenciu, Iulian Stoenciu, Iulian Braileanu, Iulia Iulia, Mihaela Nitu, Vlad Vlad, Valentin Roșculeț, Romeo Ilie.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Statul vrea să se împrumute de la populație

Tue Feb 12 , 2019
Ministerul Finanțelor Publice lansează trei noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației . Titlurile de stat Tezaur urmează să fie emise luni, 4 februarie 2019, cu scadențe la 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale de 4%, 4,5%, respectiv 5%. Veniturile aferente sunt neimpozabile. Titlurile de stat […]
salariu, cod fiscal