Se poate muri și la 30 de ani, fără comorbidități, din cauza coronavirusului

nelu tataru ministrul sanatatii

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că se poate muri și la 30 – 39 de ani, fără comorbidități, din cauza coronavirusului, și a afirmat că o parte din români nu mai au instinct de conservare.

„Este o recrudescenţă a numărului de cazuri tocmai prin nerespectarea unor reguli şi unor precauţii. Încă nu am terminat acest prim val, încă n-am ajuns la acea viaţă cvasi-normală de care vorbesc spre sfârşitul lunii iulie începutul lunii august.”, a declarat ministrul, la Digi 24.

Acesta a mai spus că România se află încă în primul val al epidemiei.

„Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoaşe, putem face o a doua cocoaşă care poate fi mai violentă decât prima, în condiţiile în care dacă atunci acţionăm în instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare la o parte din concetăţenii noştri nu mai există. Le recomand să se uite în jur, să se uite în spitale, să meargă în secţiile de Terapie Intensivă, să vadă dacă într-adevăr există acest coronavirus şi există această infecţie, să vadă că se poate şi deceda la 30-39 de ani fără a avea comorbidităţi, să vadă că un corp medical stă în acele combinezoane, transpirând o zi întreagă, în nişte condiţii grele, foarte grele, dar făcându-şi meseria”, a declarat Nelu Tătaru.

Foto: Nelu Tătaru. Sursă: RFI.ro

Citește și:

Turiștilor din Mamaia nu le pasă de coronavirus! Au încins o horă în mijlocul stațiunii. Reacția poliției

România, pe locul trei în Europa în ceea ce privește incidența cazurilor de coronavirus. O țară a impus deja carantinarea românilor care ajung acolo

O femeie de 39 de ani, fără alte boli, a murit din cauza coronavirusului

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.