Se prelungește valabilitatea actelor de reglementare pentru activitatea de pescuit comercial în RBDD

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunță, că în baza atribuțiilor și prevederilor legale în vigoare, a stabilit prin Decizia Guvernatorului ARBDD nr. 532/29.12.2020, prelungirea până la începutul perioadei de prohibiție din anul 2021 a valabilității tuturor actelor de reglementare emise în anul 2020 pentru activitatea de pescuit comercial în perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării (RBDD).

Decizia a fost adoptată având în vedere că este necesară publicarea Ordinului privind aprobarea măsurilor de reglementare a efortului de pescuit și cotele de pescuit alocate pentru anul 2021 și a Ordinului privind nominalizarea punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare în vederea desfășurării activității pe anul 2021.

Persoanele fizice și juridice autorizate să desfășoare activitatea de pescuit comercial în perimetrul RBDD sunt obligate să dețină asupra lor toate documentele necesare desfășurării activității de pescuit comercial, conform prevederilor legislației în vigoare și a Deciziei Guvernatorului ARBDD.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se fac angajări în Valu lui Traian

mie dec. 30 , 2020
O societate comercială cu profil de construcții ușoare și amenajări peisagistice cu sediul în Valu lui Traian angajează muncitori calificați – peisagiști, lăcătuși mecanici, sudori, zugravi. Contract de muncă de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, salariu 1263 de lei în mână. Obligatoriu diplomă de specializare. Nu se decontează transport. Informații suplimentare […]
angajar

V-ar putea interesa și: