Se produc schimbări majore în traficul rutier la intrare în stațiunea Mamaia

Începând de marți, 18 aprilie, va fi reconfigurată circulația rutieră până când se va realiza noul sens giratoriu amenajat la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu bulevardul Aurel Vlaicu care va prelua atribuțiile sensului giratoriu din dreptul hotelurilor „Oxford” și „Dobrogea”, la intrarea în stațiunea Mamaia. Zona va fi reîncadrată ca spațiu verde.

Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat de Primăria Municipiului Constanța împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și Confort Urban. Aceștia au avizat modificarea sensului giratoriu în cadrul Comisiei de Circulație. Reconfigurarea este inclusă în planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu. Finalizarea lucrărilor este programată înaintea începutului sezonului estival.

„Prin implementarea acestei măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier în zonă. În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.”, spune primăria.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 thoughts on “Se produc schimbări majore în traficul rutier la intrare în stațiunea Mamaia

 1. Toate bune și frumoase dacă primăria ar rezolva in primul rand aglomerația din oraș.In intersecția de la Tomis 3.daca pe Tomis s-ar largi bulevardul la 4 benzi numărul mașinilor care traversează Soveja se va dubla.Sunt necesare cele două benzi stânga și dreapta pt a mari fluxul de mașini,coada ajunge la Dacia iar pe celălalt până la Boema .In scurt timp pe această porțiune bd Tomis se va bloca. Ceva asemănător s-a construit in intersecția A Vlaicu-Tomis.Sensurile cele mai aglomerate au cate patru benzi de circulație. Intersectia de la pod butelii trebuie semaforizată și folosita in orele de vârf .Coloana de mașini depășește deseori sute de metri.La sensul giratoriu de la fostul ipmc se impune încă o banda pentru mașinile care fac stânga spre Aurel Vlaicu.Practic dintre cele două benzi care asigura fluxul de mașini spre oraș una este permanent ocupată de mașinile care fac stânga pe str Pasajului.

  1. Primaria nu rezolva, primaria este responsabila cu crearea dezastrului, nu cu rezolvarea problemelor.

   1. sa va pasteti olile prin Mamaia, bai investitorilor!
    Nu va duce mintea decat la bloace si bloace!
    Si la 4m distanta!
    Si facute din saracie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul Spitalului Județean Constanța în perioada Paștelui

joi apr. 13 , 2023
Activitatea medicală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța va decurge normal în timpul minivacanței prilejuite de sărbătorile pascale. Unitatea Primiri Urgenţe funcţionează non stop iar în cadrul secţiilor este asigurat serviciul de gardă, liniile de gardă urmând să se desfăşoare conform graficului.  Conducerea unității medicale […]

V-ar putea interesa și: