Se reabilitează o clădire de pe cea mai îngustă stradă din Constanța

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța continuă seria reparațiilor imobilelor situate în zona peninsulară a municipiului, odată cu semnarea ordinului de începere a lucrărilor de refacere a fațadei clădirii din Stradela Vântului, nr. 4, din data de 05 iulie 2022.

Clădirea cu destinația de locuință, construită în urmă cu peste 90 de ani – în 1930, pe cea mai îngustă arteră pietonală din municipiul Constanța, a beneficiat de-a lungul timpului doar de lucrări de întreținere și reparații curente.

„Fațada clădirii va fi refăcută complet, în nuanțe apropiate de cele originale, intervențiile fiind necesare atât în vederea asigurării exploatării optime, cât și pentru crearea unei imagini urbanistice conforme cu specificul arhitecturii zonei.”, au precizat reprezentanții RAEDPP Constanța.

Valoarea lucrărilor este de 57.930,19 lei, la care se adaugă TVA. Termenul de execuție este de 30 de zile de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

RAEDPP Constanța are în administrare cinci imobile situate pe stradela Vântului.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Două femei care se iubeau au plătit un asasin pentru a-l omorî pe soțul uneia dintre ele

Tue Jul 5 , 2022
Crimă ca în filme într-un județ din România. Două femei din Bihor au pus la cale uciderea soţului uneia dintre ele pentru a-şi putea continua relaţia amoroasă. Acestea au fost trimise în judecată, alături de cel care l-a ucis pe bărbat, în schimbul sumei de 40.000 de lei. Parchetul de […]
judecator