Se redeschide Autostrada Soarelui

autostrada soareluiÎncepând cu ora 12:00 circulația rutieră pe A2, București – Constanța, se redeschide.

DRDP a anunțat că circulația se va desfășura astfel:

  •  pe relația București – Lehliu și retur circulația va fi deschisă pentru toate categoriile de vehicule
  • pe relația Lehliu – Cernavodă și retur se va circula controlat de către Poliția Rutieră
  • pe relația Cernavodă – Constanța și retur circulația rutieră se va desfășura pe DN 22C.

Drumarii fac eforturi pentru a reda circulației rutiere cât mai curând toate sectoarele de autostrăzi și drumuri naționale afectate de condițiile meteorologice recente.

DRDP face din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini din timpul acțiunii de deszăpezire.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cumpăna, condusă de 18 de ani de primărița Mariana Gâju, PSD, a devenit o comună săracă. Vezi o comparație cu Șelimbăr, Sibiu

Thu Mar 1 , 2018
Condusă de 18 ani de Mariana Gâju, PSD, comuna Cumpăna este una săracă, în comparație cu cele similare din Ardeal. Numărul de asistați sociali este imens, față de acestea, și salariile funcționarilor din primărie sunt mult mai mari, deși veniturile sunt mult mai mici. Am făcut o comparație între Cumpăna […]
cumpana