Se reiau lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia din Constanța

Se reiau lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia din Constanța
Se asfaltează bulevardul Mamaia. Sursă foto: Primăria Constanța

Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni joi și vineri noapte cu utilaje de asfaltare pe sensul de mers către bulevardul Tomis și pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân.  Se va turna primul strat de asfalt, după ce săptămâna trecută s-a acționat pe celălalt sens de mers. Ulterior, carosabilul va fi îmbrăcat în asfalt de tip MASF, cu un grad mare de elasticitate, destinat drumurilor cu trafic rutier intens.  

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, în intervalul orar 19:30 – 05:00.

Proiectul de reconfigurare urbană pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează pe bulevardul Mamaia implică trotuare moderne, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde. Pe tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu, aspectul bulevardului s-a schimbat deja prin modernizarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și  montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.  

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Horia Țuțuianu a semnat un „proiect de suflet”: reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța

mie aug. 12 , 2020
Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a semnat astăzi Contractul privind Servicii de proiectare (PT+DDE), Servicii de asistenţă tehnică din partea proiectantului şi Execuţie lucrări, aferent Proiectului „Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța”. Printre principalele lucrări care se vor realiza amintim: lucrări de revitalizare a zidăriilor de […]
Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța

V-ar putea interesa și: