Se reiau zborurile Constanța – Cluj și Constanța – Oradea

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a anunțat, joi, că începând cu data de 20 iunie 2022, se redeschid zborurile pe rutele Cluj Napoca – Constanța – Cluj Napoca cu 3 frecvențe/săptămână și Constanța – Oradea – Constanța cu două frecvențe/săptămână, curse operate de compania aeriană Blue Air.

Zborurile pe aceste rute se vor desfășura conform orarului de zbor, program ce poate fi accesat pe site-ul companiei aeriene, https://www.flyblueair.com/ro/ro/. Durata călătoriei este de 1 oră și 5 minute. Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene și în agențiile de turism partenere.

„În urma eforturilor noastre continue pentru atragerea de zboruri noi pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și în urma discuțiilor purtate anual cu operatorii aerieni, astăzi comunicăm o veste bună pentru constănțeni și pentru viitorii turiști: redeschiderea celor 2 rute. Mulțumim Blue Air pentru parteneriatul îndelungat, iar noi purtăm în continuare discuții cu alți operatori aerieni pentru a deschide noi destinații interne și externe cu plecare de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.”

Bogdan Ionuț Artagea, Director General Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța:

„Suntem bucuroși să ne extindem în sezonul de vară 2022 cu două rute suplimentare din Constanța. Cluj Napoca și Oradea reprezintă piețe strategice pentru rețeaua Blue Air, iar lansarea serviciului aerian low cost către aceste două destinații din Constanța este o etapă importantă în strategia noastră de a deveni prima opțiune de transport aerian pentru constănțeni.”

Blue Air

Biletele sunt deja la vânzare pe www.flyblueair.com.

Vă recomandăm și:

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incidența Covidului în Constanța a crescut ușor în ultimele 24 de ore

Thu Feb 3 , 2022
Incidența Covidului în municipiul Constanța a crescut ușor în ultimele 24 de ore, cu 4,4%, până la 8.578 de cazuri. Asta înseamnă 27,76 de cazuri la mia de locuitori. Situația în fiecare localitate, mai jos. La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 32.671 cazuri noi de […]