Se restricționează traficul în zona peninsulară a Constanței

Primăria municipiului Constanța anunță că în perioada 01 mai, ora 22:00 – 02 mai, ora 02:00, vor fi instituite restricții de circulație în zona peninsulară, pentru buna desfășurare a evenimentului religios prilejuit de sărbătoarea creștină „Învierea Domnului Iisus Hristos”.

Măsurile vor fi impuse pe pe strada Arhiepiscopiei, tronsonul delimitat de strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta, și pe bulevardul Regina Elisabeta, tronsonul cuprins între zona Poarta 1 Port și Comandamentul Flotei, cu excepția riveranilor și a mașinilor de aprovizionare.

Sâmbătă, 01 mai, în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” va fi oficiată slujba religioasă. Începând cu ora 23:00 un grup de preoți se va deplasa către Faleza Cazinoului din Constanța pentru întâmpinarea Ierarhului Tomisului ce va aduce „Sfânta Lumină” după care se va reveni către altarul de vară situat în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” pentru a distribui lumina sfântă și pâinea sfințită.

Evenimentul religios se va desfășura cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Pentru siguranța participanților la procesiune, spațiul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat de către organizatori astfel încât să se poate asigura respectarea normelor legale în vigoare pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei. Traseele de afluire și defluire din perimetrul de desfășurare a evenimentului vor fi delimitate și semnalizate corespunzător.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Începerea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

Thu Apr 29 , 2021
Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.
GEORGIANA-ALINA-SRL-Comunicat_de_Presa