Se ridică restricțiile de circulație de pe Autostrada Constanța – București

Autostrada Soarelui Constanța București

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor anunță că mâine, 11 iunie 2020, începând cu ora 10.00, vor fi ridicate restricțiile de circulație de pe Autostrada Soarelui, mai devreme decât a fost estimat inițial.

„Poziția pe care o am ca ministru al transporturilor și pe care am susținut-o și din calitatea de președinte al Comisiei transporturi este ca, în timpul sezonului estival, lucrările de întreținere la sectoare de drum precum Autostrada Soarelui trebuie suspendate. Văd că managementul CNAIR a înțeles ce le-am cerut, ce le-au cerut toți românii care doresc să ajungă repede și în condiții de siguranță pe litoral. Astfel că mâine, mai devreme de termenul fixat, vor fi ridicate restricțiile de pe A2, iar la sfârșitul săptămânii traficul se va desfășura așa cum trebuie” a declarat ministrul Lucian Bode.

Reprezentanții CNAIR, ai antreprenorilor, ce execută lucrările pe A2, și cei ai poliției rutiere vor întreprinde toate demersurile legale, dar și realizarea lucrărilor specifice pentru marcajele rutiere, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

15 iunie nu aduce vești bune pentru credincioși, microbiști și copii

mie iun. 10 , 2020
Pe 15 iunie se vor lua noi măsuri de relaxare, dar ziua nu aduce vești bune pentru credincioși, microbiști și copii. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că reluarea slujbelor în lăcaşurile de cult nu este luată în calcul deocamdată, că meciurile se vor juca în continuare fără spectatori și […]
biserica constanta aglomeratie florii

V-ar putea interesa și: